2011. október 24., hétfő

Alka-line lúgosítás - Jelenlegi ára: 14 285 Ft


Dobozba zárt egészség
Alka-Line csomag:
Alka-Line cseppek (30 ml)
Az Alka-Line cseppek korunk egyik civilizációs betegségére nyújtanak megoldást, a túlsavasodásra. A túlsavasodás leginkább a stresszes életmódnak, a kevés mozgásnak, az egészségtelen és rendszertelen táplálkozásnak köszönhető.
 
Mindez nemcsak az anyagcserezavarokban mutatkozik meg, hanem ehhez jön még az idegesség, teljesítménycsökkenés, fáradtság, étvágytalanság vagy éppen az elhízás.
 
 
HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
Ajánlott adagolás: napi 1×10 csepp 1l hideg, szénsavmentes folyadékban elfogyasztva. (Fogyasztása étkezések előtt és után 1 órán belül nem javasolt! )
A napi adag (10 csepp) tartalmaz:
Megnevezés
Mennyiség
xRDA %
Kálium
1. 750, 0 mg
n. m.
Kalcium
400, 0 mg
n. m.
Csalán-kivonat
0, 83 mg
n. m.
Zöld tea-kivonat
0, 83 mg
n. m.
Az Alka-Line Szuperlúgosító kapszula két alkotóeleme pedig a lucerna és a cékla. Ezek bevitele normalizálja a vérnyomást, a koleszterinszintet, serkenti a vérképzést, természetes vaspótló és vizelethajtó. Jótékony az ízületi panaszokra, reumára, lassítja a szervezet öregedési folyamatát.
 
A lucerna minden étkek atyja, magas klorofill-tartalma fontos szerepet kap a vérképzésben. A kapszula a cékla jelenléte miatt méregtelenítő, immunerősítő, fizikai és szellemi teljesítményt növelő készítmény is. Használatával a szervezet elkezdi kiüríteni az elraktározott méreganyagokat. Megnő az energiaszint, jó a közérzet. Az éhségérzett csökken. Mélyebb, pihentetőbb alvás várható, és javul a stresszhelyzetek kezelése.
HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
Ajánlott adagolás: napi 2×1 kapszula a reggeli és esti étkezések előtt, bőséges folyadékkal bevéve.



Jelenlegi ára: 14 285 Ft

Az aukció vége: 2011-10-27 05:37
. Alka-line lúgosítás - Jelenlegi ára: 14 285 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése