2012. január 26., csütörtök

Farkas Péter: Törlesztés - Jelenlegi ára: 1 730 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén vásárolja meg a termékre! TörlesztésA könyv listaára: 1990 Ft. Leírás:
Ez a kötet a Gólem c. internetes szöveg, hipertext egyik részlete, lineáris kivezetése. A Gólem 1997 február óta nyilvánosan íródik az interneten. Hipertextuális jellege - összetettebb internetes honlapokhoz hasonlóan - abban áll, hogy az egyes szövegrészek az interneten használatos linkek, hiperhivatkozások segítségével kapcsolódnak egymáshoz. A hiperhivatkozások szerteágazásai mentén az olvasó, eltekintve akár a szerző által megfogalmazott útmutatásoktól is, sokféleképpen haladhat tova, és az egyes olvasási sorrendek, stratégiák különböző olvasatokat eredményeznek. Kisétálás a valóságból - ez is lehetne a kötet alcíme, hiszen a történet hősei egytől-egyig különc, a valóságnak hátat fordító alakok. Egyikük megfogadja, hogy minden szót csak egyszer ír le életében, egy másik pedig úgy dönt, hogy örökre elhallgat. Az elnémulás itt egy hiteles életmód lehetőségeként jelenik meg, úgy, mint a karthauzi szerzeteseknél. Noha ezek a hősök inkább antihősök: a történeteket többnyire pesszimizmus, mindinkább eluralkodó depresszió hatja át. A kockajátékra, táblajátékra emlékeztető, fejezetközi utasítások a kisember determináltságára figyelmeztetnek arra, hogy a külső kényszerek hatása alatt kiutat kereső ember sokszor önakaratán kívül esik csapdába. A többször is felbukkanó Sziszüphosz-motívum arra utal, hogy a kiút folytonos keresése a tragikus alaphelyzet ellenére is vállalható életprogram. ISBN: 963-14-2362-XA termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 14. 00-19. 00; Péntek: 14. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában vásárolja meg a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 730 Ft

Az aukció vége: 2012-01-28 14:02
. Farkas Péter: Törlesztés - Jelenlegi ára: 1 730 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése