2012. január 24., kedd

Navigációs PNA készülék, WAYTEQ X960BT HD, - Jelenlegi ára: 53 517 Ft


KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: Navigációs PNA készülék, WAYTEQ X960BT HD, 4GB, autós szettel + Sygic Truck Teljes-Európa navigációs szoftver
Cikkszám: 49513
Gyártó: WAYTEQFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A termékeket megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere esetén az árat a következőképpen állapítsa meg:
Nézze meg a Vatera piacterén az eladó telefonok között az Ön által kínált telefon legalacsonyabb eladási árat és mindenképpen ez alatt határozza meg a telefonkészüléke csereárát. Amennyiben Ön olyan árajánlatot tesz felénk, amely kedvező számunkra, akkor nem lesz akadálya annak, hogy a csere létrejöjjön közöttünk.
A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 520. - Ft.
Utánvétel esetén (10. 000. - Ft-ig): 1. 350. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 1. 150. - Ft.
Utánvétel esetén: az árak a táblázat szerint.
A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj10. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 550. - Ft. 50. 001 - 100. 000. - Ft-ig1. 750. - Ft. 100. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról.
FELHÍVJUK FIGYELMÉT, amennyiben sima levélként postakész borítékban kéri a postázást, cégünk NEM fogad el semmiféle reklamációt és NEM vállal felelősséget a postai küldemény sikeres megérkezéséért.
Csak az ajánlott feladást tudjuk nyomon követni, igazolni, bármiféle reklamációt elindítani!
Csak a vevő saját felelősségére. Ára: 140. - Ft.
A papír, író- irodaszereket, irodatechnikai termékeket kizárólag csak megrendelés esetén hozatjuk üzletünkbe.
A megrendelések teljesítése a raktáron lévő termékeknél akár 2-3 nap, készlethiány esetén a megrendelés 2-3 hét is lehet.
A postázási díjak tájékoztató jellegűek, az árakat a Magyar Posta vagy a DPD futárszolgálat árlistája alapján a megrendelés után utólag állapítjuk meg. EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. Termékleírás
Kompatibilis készüléktípusok x960BT – több, mint aminek látszik   Internet bárhol Az x960BT modell egyik újdonsága az Internet-csatlakozás lehetősége. Bluetooth képes mobiltelefont csatlakoztatva a navigációhoz lehetőség nyílik az Internet elérésére a DUN (Dial Up Network) funkció révén. A készülék tartalmazza az Internet Explorer Windows CE verzióját, mellyel szabadon böngészhetünk a neten. Ezen felül olyan funkciókat is kihasználhatunk ennek a kapcsolatnak a segítségével, mint pl. navigációs szoftverek Internetes funkciói (pl. Sygic Drive, közlekedési, időjárási információk). Telefonkönyv Szintén új lehetőség a készülékben, hogy az arra alkalmas telefonunkról a névjegyben tárolt adatokat áttölthetjük a navigációs készülékre. Így hívás fogadásakor beazonosítható a partner, illetve hívás indításakor könnyen kiválasztható a hívandó fél. Ez a funkció jelentős kényelmet jelent a Bluetooth kapcsolat használatakor.   Bluetooth Vezeték nélkül teremthetünk kapcsolatot mobiltelefonunkkal. Így a készülék hangszóróját kihangosítóként használhatjuk. Ezen felül a DUN funkciónak köszönhetően a készülék Internet elérésre is alkalmas.   FM-transzmitter Tovább hangosíthatjuk a készüléken hallható hangokat (navigáció, filmek, zenék) egy megadott rádiófrekvencián keresztül. Már csak az autórádiót kell a megfelelő frekvenciára hangolni és kedvenc zenéink, videoklipünk vagy akár a navigációs szoftver hangját az autóhifin élvezhetjük.   HD-kijelző A készülék nagy felbontású (800x480) kijelzőt kapott, mely 5” -os méretben nagyobb, részletesebb, több információval ellátott térképfelület megjelenítésére képes. A kijelző optimális megvilágításában nagy segítséget nyújt az automata fényerőszabályzó, mely a környezethez igazodva állítja be a kijelző fényerejét.   Navigálás Azonban a készülék fő funkciója a navigálás. A GPS vételről és a készülék számítási műveleteinek elvégzéséről a kétmagos 500 MHz-es SirfAtlas V processzor gondoskodik. A GPS koordináták kiszámítását egy külön e célra fejlesztett 250 MHz-es DSP chip segíti. A SirfAtlasV processzor akár 64 csatornán képes fogadni a műholdakról érkező információkat. Ezeknek köszönhetően az x960BT gyorsabb és pontosabb helymeghatározásra képes.   Memória A készülék tárhelyként 4GB flash memóriát tartalmaz, mely akár 16GB-os microSD memóriakártyával bővíthető. Az operatív memóriából 128MB-ot kapunk, mely bőven elegendő akár egy teljes Európát átszelő útvonal megtervezéséhez.   Multimédia és szórakozás Az x960BT multimédiában is erős. Zene-, videolejátszás mellett Flash videokat, fényképeket, vagy szöveges állományokat is nézhetünk. Ha ezzel nem elégszünk meg unaloműzésként néhány egyszerű játék is rendelkezésünkre áll.   Technikai specifikáció: Kijelző méret: 5" érintőképernyős TFT LCD Kijelző színek száma: 65 536 árnyalat Kijelző felbontás: 800 x 480 (16: 9 képarány) Kijelző tájolása: Fekvő Processzor (CPU): SiRF Atlas V, Dual Core ARM11 500 MHz
(külön 250 MHz-es DSP processzor a GPS számításokhoz) Memória: 4 GB (tárhelynek használható) Memória (RAM): 128 MB (programok futtatásához) GPS-vevő: Atlas V, (64 csatorna) Memóriakártya: MicroSD, MicroSDHC foglalat Hangszóró: Beépített Fülhallgató kimenet: 3. 5mm Jack Bluetooth Van FM-transzmitter Van Internet (DUN) Van Telefonkönyv Van Videolejátszás AVI(XVID/DivX3. 11), FLV, WMV, ASF, 3GP, MP4 Zenelejátszás MP3, OGG, WMA, AAC, WAV(PCM, ADPCM) Képmegjelenítés JPG, PNG, BMP, GIF E-book TXT Operációs rendszer: Windows CE 6. 0 USB: Mini-B USB foglalat Akkumulátor típus: Lithium-ion 1800 mAh (beépített) Térkép szoftver: Opcionális Méret: 135 x 85, 9 x 14, 3 mm    
Wayteq
X950BT HD
@KapGSM188282


Jelenlegi ára: 53 517 Ft

Az aukció vége: 2012-01-25 08:30
. Navigációs PNA készülék, WAYTEQ X960BT HD, - Jelenlegi ára: 53 517 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése